Haaruitval op de kruin

Haaruitval op de kruin is een veel voorkomend eerste symptoom van kaalheid. De leeftijd waarop dit begint, verschilt per persoon. Hoewel deze vorm van haaruitval een progressief verloop kent, is er een blijvende oplossing beschikbaar. Een haartransplantatie van de kruin zorgt ervoor dat de kale plek op het hoofd weer wordt opgevuld.

Hoe werkt een haartransplantatie van de kruin

Bij Aesthetic Art maken we gebruik van de micro FUE methode. Met een naaldje wordt een deel van het haarzakje (graft) uit het donorgebied gehaald. Het donorgebied is meestal de achterkant van het hoofd. Vervolgens worden de grafts één voor één teruggeplaatst in de kruin door middel van miniscule incisies. De behandeling vindt plaats onder plaatselijke verdoving en is dus pijnloos.

Uiteraard houden we bij de kruin haartransplantatie rekening met de haargroeirichting voor een zo natuurlijk mogelijke overgang. Na enkele dagen zijn de grafts vastgegroeid.

Pijnloze behandeling met blijvend resultaat

Binnen Aesthetic Art zijn wij gespecialiseerd in haartransplantaties. Onze cosmetisch artsen en technicians zijn zeer ervaren en worden continu bijgeschoold. We maken gebruik van de meest moderne apparatuur en hoogwaardige producten.

De behandeling vindt plaats onder plaatselijke verdoving en is dus pijnloos.

Kwaliteitsgarantie

  • Een kruin haartransplantatie is een nauwkeurig proces. Het vereist de nodige kennis en expertise, welke Aesthetic Art volledig in huis heeft. De behandeling wordt uitsluitend uitgevoerd door vakbekwame technicians.

  • U kunt rekenen op een permanent en zeer natuurlijk resultaat. Wij zijn gespecialiseerd in haartransplantaties voor vrouwen én mannen, dus u kunt altijd bij ons terecht.

  • Excellente nazorg: er volgen regelmatig telefonische contactmomenten om te bewaken dat alles volgens verwachtingen verloopt. Na 9 maanden volgt een consult om het eindresultaat te beoordelen.

Wat kost een kruin haartransplantatie?

  • De prijs wordt bepaald door het aantal grafts dat nodig is voor de haartransplantatie van de kruin. Dit is geheel afhankelijk van de mate van haaruitval, het beschikbare donormateriaal en uw persoonlijke wensen qua resultaat.

  • Onderaan deze pagina vindt u een overzicht van de kosten op basis van het aantal grafts.

Haartransplantaties in Limburg - voor man en vrouw

Jarenlang gedacht over een haartransplantatie en nu eindelijk bij Aesthetic Art gedaan. Ik ben echt verrast door de warme, persoonlijke benadering van de professionals, die mij in alle stappen echt geweldig hebben begeleid. Het herstel ging onverwacht snel en ik krijg in mijn omgeving nu alleen maar complimenten over hoe mooi, natuurlijk het er uit ziet en hoe snel het groeit. Je ziet eigenlijk niet eens dat er haren zijn bijgeplant. Niets meer dan lof voor de dames in Valkenburg.

Jan Scheele

Kostenoverzicht & vrijblijvend consult

Een haartransplantatie van de kruin is een permanente oplossing. Wanneer u benieuwd bent naar uw mogelijkheden op dit gebied, nodigen we u van harte uit voor een gratis en vrijblijvend consult. U gaat dan met dan met cosmetisch arts Frederique om tafel om alles te bespreken.

Wij nemen graag de tijd voor u bij Aesthetic Art in Valkenburg, nabij Maastricht. Haartransplantaties zijn namelijk behandelingen die een persoonlijk advies vereisen. Er wordt onderzocht hoeveel grafts er nodig zijn om het door u gewenste resultaat te bereiken, en u weet dan ook meteen wat het gaat kosten. Ook krijgt u de mogelijkheid om al uw vragen te stellen. Maak vandaag nog een afspraak.

600 Grafts

3250

600-900 Grafts

4275

900-1200 Grafts

4925

1200-1400 Grafts

5500

1400-1600 Grafts

6000

1600-1800 Grafts

6450

1800-2000 Grafts

6825

>2000 Grafts

7250