Kies voor een jonge en frisse uitstraling

Kaalheid hoeft geen blijvend probleem te zijn. Wanneer u kiest voor een haartransplantatie, dan kiest u voor een permanente oplossing. Bij Aesthetic Art, een moderne haarkliniek nabij Maastricht, in Valkenburg, kunt u terecht voor een uitgebreid persoonlijk advies, een kwalitatieve haartransplantatie met blijvend resultaat, en natuurlijk excellente nazorg. U kunt weer door het leven met een mooie en natuurlijke haardos.

Micro FUE methode

Wanneer u kiest voor een haartransplantatie nabij maastricht, bij Aesthetic Art, dan wordt u behandeld middels de Micro FUE methode. De FUE methode een zeer moderne haartransplantatie methode. Met een klein naaldje halen onze vakkundige technicians de zogenaamde grafts uit het donorgebied en plaatsen deze dan op nauwkeurige wijze op de plek waar het nodig is, bijvoorbeeld de kruin of inhammen. Het donorgebied is meestal de achterkant van het hoofd. Alles gebeurt met de hand. Voor een mooie overgang tussen uw natuurlijke haar en het transplantatiegebied, kijken we goed naar de haargroeirichting. Dit zorgt voor een zeer natuurlijk resultaat.

Waarom Aesthetic Art?

Een pijnloze haartransplantatie nabij Maastricht

De gehele transplantatie vindt plaats onder plaatselijke verdoving. Dit zorgt ervoor dat de behandeling pijnloos is. De behandeling vindt plaats in een zeer moderne en goed uitgeruste haarkliniek nabij Maastricht, in Valkenburg. Wij werken uitsluitend met geavanceerde apparatuur en zeer ervaren technicians en cosmetisch artsen. U kunt dus volledig vertrouwen op een optimaal resultaat!

De kosten

  • Wanneer u een haartransplantatie overweegt, dan wilt u weten wat de haartransplantatie kosten precies gaan zijn. Onderaan deze pagina vindt u een overzicht van de kosten op basis van het aantal grafts dat getransplanteerd wordt.

Hoeveel grafts heeft u nodig?

  • Maar hoeveel grafts heeft u dan nodig? Dat verschilt per persoon en is volledig afhankelijk van uw persoonlijke wensen en uw huidige situatie. Zo vereist het verlagen van de haarlijn een andere aanpak dan het opvullen van inhammen of een kale plek op de kruin.

Haartransplantaties in Limburg - voor man en vrouw

Jarenlang gedacht over een haartransplantatie en nu eindelijk bij Aesthetic Art gedaan. Ik ben echt verrast door de warme, persoonlijke benadering van de professionals, die mij in alle stappen echt geweldig hebben begeleid. Het herstel ging onverwacht snel en ik krijg in mijn omgeving nu alleen maar complimenten over hoe mooi, natuurlijk het er uit ziet en hoe snel het groeit. Je ziet eigenlijk niet eens dat er haren zijn bijgeplant. Niets meer dan lof voor de dames in Valkenburg!

Jan Scheele

Haartransplantatie Maastricht? Plan een vrijblijvend consult!

Cosmetisch arts Frederique Spauwen gaat graag kosteloos en vrijblijvend met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. In dit gesprek wordt gekeken naar uw persoonlijke wensen en verwachtingen. Tevens onderzoekt Frederique de mogelijkheden op basis van uw huidige situatie, en krijgt u uiteraard de kans om al uw vragen te stellen.

Aan het einde van dit gratis en vrijblijvende gesprek weet u precies waar u aan toe bent!

Maak vandaag nog een afspraak bij Aesthetic Art, haarkliniek nabij Maastricht.

600 Grafts

3250

600-900 Grafts

4275

900-1200 Grafts

4925

1200-1400 Grafts

5500

1400-1600 Grafts

6000

1600-1800 Grafts

6450

1800-2000 Grafts

6825

>2000 Grafts

7250