Dé oplossing voor dunner haar en kale plekken

Heeft u last van dunner wordend haar, op bepaalde plekken of over uw hele hoofd? Een haartransplantatie voor vrouwen is de oplossing. U hoeft zich niet langer onzeker te voelen over uw dunne haar. U hoeft kale plekken niet meer langer te verbergen. Bij Aesthetic Art zorgen wij ervoor dat u weer met een mooie, natuurlijke en beter verdeelde haardos door het leven kunt.

Levenslang resultaat

Als vrouw is een haartransplantatie vaak niet het eerste waar u aan denkt wanneer u last heeft van dunner wordend haar of kale plekken. Dat komt omdat nog vaak wordt gedacht dat deze behandeling alleen voor mannen werkt. Dit is onjuist. Ook voor vrouwen is een haartransplantatie een goede oplossing met levenslang resultaat.

Waar vindt een haartransplantatie bij vrouwen meestal plaats?

Veelal zijn haarproblemen bovenop het hoofd of bij de haarlijn de reden.

Zo is het gebied rondom de scheiding vaak dunner en wil men dit wat meer opvullen. Verder komen ook vrouwen met een hoge haarlijn voor een haartransplantatie. Vrouwen vinden een hoge haarlijn vaak vervelend, en met een transplantatie kunnen we de voorlijn verlagen. Hierdoor komen de verhoudingen in het gezicht weer in evenwicht.

Ook kale plekken, op bijvoorbeeld door haaruitval op de kruin, zijn een reden om te kiezen voor een haartransplantatie voor vrouwen.

Uiteraard is bij alle behandelingen een natuurlijk resultaat het uitgangspunt.

Hoe gaat het in zijn werk?

  • We maken gebruik van de Micro FUE Methode. Dit betekent dat een graft, bestaande uit een deel van een haarzakje met daarin een of enkele haren, uit het donorgebied wordt gehaald. Vervolgens wordt de graft nauwkeurig in het ontvangstgebied geplaatst. Dit gebeurt met een heel dun naaldje.

  • De behandeling vindt plaats onder plaatselijke verdoving en is dus pijnloos.

  • Bij Aesthetic Art wordt de behandeling uitgevoerd door een geregistreerd cosmetisch arts en één of twee technicians. Allen hebben zij ruime ervaring in haartransplantaties, bij vrouwen maar ook bij mannen.

Haartransplantatie vrouwen: wat kost het?

  • De kosten van een haartransplantatie voor vrouwen zijn afhankelijk van het aantal grafts. Onder aan deze pagina vindt u de prijzen die Aesthetic Art hanteert.

  • In een kosteloos en vrijblijvend adviesgesprek kijkt cosmetisch arts Frederique Spauwen hoeveel grafts nodig en mogelijk zijn voor het door u gewenste resultaat.

Ik heb lang getwijfeld, maar na een prettig consult met Frederique heb ik de stap durven zetten. Ze nam echt de tijd voor me, en heeft alle vragen beantwoord die ik had. Ik ben nog elke dag blij met het eindresultaat! Het ziet er natuurlijk uit, maar je ziet wel duidelijk verschil.  

Annemarie R.

Kosten

600 Grafts

3250

600-900 Grafts

4275

900-1200 Grafts

4925

1200-1400 Grafts

5500

1400-1600 Grafts

6000

1600-1800 Grafts

6450

1800-2000 Grafts

6825

>2000 Grafts

7250