Inhammen in uw haarlijn?

Heeft u last van inhammen in uw haarlijn? Dit probleem kan zowel bij mannen als vrouwen optreden en kan een flinke weerslag hebben op uw zelfvertrouwen. Uw gezichtsuitdrukking verandert en u voelt zich niet meer helemaal gelukkig wanneer u in de spiegel kijkt. Er is echter iets aan te doen. Inhammen opvullen, met blijvend én natuurlijk resultaat, kan middels een haartransplantatie bij Aesthetic Art.

Herstel de balans in uw gezicht

De reden waarom veel mensen hun inhammen willen opvullen is om de balans in het gezicht weer te herstellen. De haarlijn heeft namelijk invloed op hoe u gezichtskenmerken tot hun recht komen. Een hogere haarlijn betekent een groter voorhoofd, en dit zorgt voor een verschuiving van de balans.
Wanneer u zich hier aan stoort, dan is het fijn om te weten dat er een permanente oplossing bestaat.

Hoe werkt inhammen opvullen middels een haartransplantatie?

Aesthetic Art werkt via de Micro FUE methode.

Dit betekent dat er eerst een donorgebied wordt bepaald, meestal de achterkant (haarkrans) van uw hoofd. Onder plaatselijke verdoving worden vervolgens gedeeltes van haarzakjes, met één of meerdere haartjes erin, uit het donorgebied gehaald. Dit gebeurt met een klein hol naaldje. De grafts worden tenslotte in het ontvangstgebied, in dit geval de inhammen, geplaatst.

Ook het terugplaatsen gebeurt onder plaatselijke verdoving. De behandeling is dus pijnloos.

Vakwerk met kwaliteitsgarantie

  • Inhammen opvullen is een zeer nauwkeurig werk. Bij Aesthetic Art kunt u vertrouwen op vakkundige technicians die de behandeling met uiterste precisie uitvoeren. Zij bezitten jarenlange ervaring en expertise om tot het gewenste, natuurlijke resultaat te komen. Aesthetic Art staat voor kwaliteit. En dat ziet u terug in het eindresultaat.

Vrijblijvend adviesgesprek

  • Wanneer u interesse heeft in het opvullen van uw inhammen, dan nodigen we u van harte uit voor een persoonlijk gesprek. In dit gesprek gaan we kijken naar uw wensen, uw huidige situatie en de mogelijkheden. Samen komen we zo tot een optimaal plan.

Haartransplantaties in Limburg - voor man en vrouw

Voor de behandeling had ik weinig haar aan de voorkant en kon je er gewoon doorheen kijken. Na de behandelingen werd het mooi “vol” en geeft het een prettiger gevoel. Ik kan iedereen een behandeling bij Frederique van harte aanbevelen!

Guido Boelaars

Wat kost het opvullen van inhammen?

De uiteindelijke kosten zijn afhankelijk van een paar factoren. Zo ligt het eraan wat uw gewenste resultaat is qua opvullen van de inhammen. Ook kijken we naar het donorgebied: we bepalen hoeveel grafts we hier weg kunnen halen zodat het algehele resultaat optimaal wordt. Dit bepaalt uiteindelijk hoeveel grafts er getransplanteerd kunnen worden, en dit aantal bepaalt de prijs.

Onderstaand vindt u de prijzen op basis van het aantal grafts. Plan een vrijblijvend en persoonlijk adviesgesprek zodat u precies weet hoeveel grafts nodig zijn voor het door u gewenste resultaat.

600 Grafts

3250

600-900 Grafts

4275

900-1200 Grafts

4925

1200-1400 Grafts

5500

1400-1600 Grafts

6000

1600-1800 Grafts

6450

1800-2000 Grafts

6825

>2000 Grafts

7250