Microneedling voor een strakkere, egalere huid

Last van rimpeltjes en fijne lijntjes? Een doffe teint? Littekentjes? Met een microneedling kuur zorgt u voor zichtbaar betere huidconditie. Rimpeltjes en fijne lijntjes zullen verminderen, uw teint wordt weer fris en egaal, en kleine littekentjes zullen vervagen.

Wat is microneedling?

In deze behandeling worden minuscule verticale kanaaltjes in de huid gemaakt. Met een hoogwaardig en geavanceerd apparaat worden honderden van deze kanaaltjes per minuut gecreëerd. Ze zijn onzichtbaar voor het blote oog, en binnen 7 minuten zijn ze weer gesloten.

Het werkt op twee manieren

Het mooie van microneedling is dat het op twee manieren bijdraagt aan een mooie, stralende en egalere huid.

  • Werkzame stoffen die tijdens de microneedling behandeling worden gebruikt, kunnen veel dieper in de huid worden opgenomen via de gemaakte kanaaltjes.
  • De huid gaat extra collageen en elastine aanmaken, als reactie op de kleine wondjes die zijn gemaakt. Deze stoffen zorgen weer voor een strakkere, mooiere en egalere huid.

Dermapen 4

Een microneedling behandeling wordt bij Aesthetic Art uitgevoerd met de Dermapen 4. Dit is een van de meest moderne technieken op het gebied van microneedling. De behandeling is uiterst effectief en zeer veilig. Het is geschikt voor het gezicht, maar ook voor hals, decolleté en de handen.

Dermapen 4 microneedling behandeling gezicht

De voordelen van microneedling

  • Geschikt voor alle huidtypen
  • Zeer korte hersteltijd
  • Ook toepasbaar op de gevoeligere plekken zoals rondom de lippen en ogen

Zo gaat een behandeling in zijn werk

  1. We starten met een grondige reiniging en desinfectie van de huid;
  2. Vervolgens brengen we een serum met hyaluronzuur aan;
  3. Met de dermapen 4 gaan we over het te behandelen gebied. De behandeldiepte wordt constant aangepast om een optimaal resultaat de verkrijgen.
  4. Direct na de microneedling behandeling kan de huid ietwat rood zijn en warm aanvoelen. Dit verdwijnt binnen 24 tot maximaal 48 uur.

Voor langdurig resultaat raden we de behandeling altijd in kuurvorm aan. Over het algemeen zal het advies ongeveer 3 tot 6 behandelingen bedragen. Er zullen dan ongeveer 2 tot 8 weken tussen de behandelingen zitten.

De huid zal zich gedurende 6 maanden ná de kuur blijven verbeteren!

Kies voor een stralende, egale huid bij Aesthetic Art

Heeft u interesse in microneedling? Wilt u fijne lijntjes en rimpeltjes vervagen? Uw teint opfrissen? Aan effectieve huidverbetering doen? Bij Aesthetic Art bent u aan het juiste adres.

Wij werken met ervaren artsen en technicians die constant worden bijgeschoold, de meest moderne apparatuur en hoogwaardige producten.

Plan uw intakegesprek in bij Aesthetic Art: wij gaan graag met u in gesprek om te kijken welke wensen u heeft, en wat wij kunnen doen om hierin de mooiste, natuurlijke resultaten te bereiken.

Microneedling prijzen

Gezicht

200

Decolleté

200

Handen

175

Gezicht en Hals

250

Gezicht, Hals en Decolleté

350

Gezicht + skinbooster

250

Plan een vrijblijvend consult

Klik op de onderstaande button om contact op te nemen. Wij ontvangen u graag in onze moderne kliniek voor een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden en uw wensen te bespreken.