Wallen verwijderen zonder operatie

Heeft u een vermoeide blik, terwijl u helemaal niet moe bent? Wallen of donkere kringen kunnen de oorzaak zijn. Gelukkig is daar iets aan te doen!  Bij cosmetische kliniek Aesthetic Art kunt u terecht om die vermoeide blik gedag te zeggen. Wij kunnen wallen onder uw ogen verwijderen, waardoor u er op een natuurlijke manier weer frisser en jeugdiger uit gaat zien.

Voor elke vorm een goede behandeling

Wallen en donkere kringen kunnen verschillende oorzaken hebben.

Vet- en vochtophoping

  • Er kan plaatselijk vet- of vochtophoping onder de ogen ontstaan. Dit ziet eruit als een soort “kussentje” onder de ogen. Wanneer u structureel last heeft van wallen, heeft dit over het algemeen niets te maken met te weinig slaap. Het is dan een probleem met een medische (en vaak erfelijke) oorzaak.

Hyperpigmentatie

  • Hyperpigmentatie kan ook wallen (of de illusie van wallen) veroorzaken. Dit kan erfelijk bepaald zijn, maar kan ook ontstaan door ontstekingen, bijvoorbeeld hooikoorts of allergieën voor bepaalde producten.

Huidveroudering

  • Dunner wordende huid

    Naarmate we ouder worden, wordt de huid onder de ogen dunner. Hierdoor kunnen bloedvaatjes zichtbaarder worden, wat een soort blauwe/paarse verkleuring onder de ogen veroorzaakt.

  • Volumeverlies onder ogen

    Ook een diepere traangoot, door het verlies van bindweefselvolume, is vaak een oorzaak van wallen onder de ogen. Hierin speelt huidveroudering ook een belangrijke rol.

Wat de oorzaak ook is: u wilt die vermoeide blik graag kwijtraken. Het goede nieuws is dat wallen verwijderen zónder operatie iets is waar Aesthetic Art erg veel ervaring in heeft.

Wallen weghalen met fillers en botox

Misschien denkt u dat alleen een onderooglidcorrectie de oplossing kan bieden. Maar vaak is deze ingreep helemaal niet nodig. Met het strategisch plaatsen van fillers en botox (dus zónder operatie!) kunnen we namelijk ook wallen verwijderen.

Zeker wanneer deze worden veroorzaakt door volumeverlies, een dunner wordende huid en huidveroudering, zijn fillers en botox in nagenoeg alle gevallen de perfecte oplossing.

Hoe gaat wallen verwijderen in zijn werk?

Allereerst komt u vrijblijvend op consult. We gaan graag met u in gesprek om uw wensen en verwachtingen te bespreken. Ook doen we meteen een eerste check, om te zien welke oplossing voor het weghalen van wallen bij u het beste resultaat zal bieden. Uiteraard is er voldoende ruimte om al uw vragen te stellen.

De behandeling zelf ziet er als volgt uit: Nadat het behandelgebied goed ontsmet is, gaat cosmetisch arts Frederique aan de slag om op strategische wijze de filler en botox toe te passen.

Nadat het gebied behandeld is, krijgt u alle informatie en tips met betrekking tot nazorg. Ook wordt er een controle afspraak gepland.

Plan een vrijblijvend consult

Zoals u ziet: u hoeft niet met een vermoeide blik rond te blijven lopen. Wallen laten verwijderen is namelijk prima mogelijk middels een zeer laagdrempelige behandeling. Neem contact op om gratis en vrijblijvend een consult te plannen. Cosmetisch arts Frederique ziet u graag in haar kliniek in Valkenburg om alles te bespreken rondom het weghalen van wallen.