Kies voor een jonge en frisse uitstraling

Ouder worden is iets moois, maar we willen wel graag onze jonge uitstraling zo lang mogelijk bewaren. Er jonger uit zien, een strakke huid en een frisse uitstraling: dit is allemaal mogelijk bij Botox kliniek Aesthetic Art. Wij zijn gespecialiseerd in Botox behandelingen, maar ook in aanvullende behandelingen zoals fillers om tot een zo mooi en natuurlijk mogelijk resultaat te komen.

Persoonlijk behandelplan

Bij Botox kliniek Aethetic Art kijken we niet alleen naar het tijdelijk oplossen van het probleem, maar vooral waar het probleem ontstaat. Wist u bijvoorbeeld dat een rimpel bij de mondhoeken niet altijd wordt opgelost bij de mondhoeken? Het probleem ontstaat vaak iets hoger in het gezicht. Met onze expertise kunnen wij u optimaal adviseren, informeren en behandelen. Samen met u richten wij ons volledig op het eindresultaat: u gaat er weer uitzien hoe u zich voelt.

Waarom Botox kliniek Aesthetic Art?

In onze botox kliniek staat een natuurlijk resultaat voorop. We kijken naar uw gezicht en botstructuur, en maken dan aan de hand van uw wensen een persoonlijk behandelplan.

Onze missie is om onze klanten op een natuurlijk ogende manier eruit te laten zien zoals ze zich ook voelen.

Waar kunt u op rekenen:

  • Uitsluitend gebruik van 100% veilige Botox® (Allergan);
  • Behandeling geschikt voor vrouwen én mannen;
  • Lid van de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG).

Wij onderscheiden ons doordat:

  • Wij nemen de tijd voor u. Kom kosteloos en vrijblijvend langs bij onze botox kliniek voor een consult. Samen met u komen wij tot een persoonlijk behandelplan, waarbij uw behoeften en wensen centraal staan..
  • Wij pakken middels onze toegepaste technieken specifiek de bron van het probleemgebied aan. Daarmee zorgen we voor een natuurlijk ogend eindresultaat. U gaat er weer uitzien zoals u zich voelt!
  • Kwaliteit is een gegeven. Wie bieden hoogwaardige cosmetische zorg door het gebruik van superieure en veilige producten, de meest geavanceerde apparaten en zeer kundige en ervaren medewerkers die constant (bij)geschoold worden.

Al meerdere afspraken gehad bij Frederique voor een Botox behandeling. Geweldige service, haar behandelingen zijn erg fijn en het ziet er natuurlijk uit. Dé plek voor je cosmetische behandeling, ik ga nooit meer ergens anders.

Patty C.

Over dr. Frederique Spauwen

Dr. Frederique Spauwen heeft zich na haar studie Geneeskunde aan de Universiteit Maastricht gespecialiseerd in cosmetische behandelingen aan het gezicht en haartransplantaties. Frederique is lid van de NVEG (Nederlandse Vereniging Esthetische Geneeskunde).

Frederique heeft meer dan 2500 cosmetische behandelingen uitgevoerd. Door regelmatig trainingen, congressen en workshops te bezoeken, blijft zij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van de cosmetische geneeskunde.