Iedereen krijgt in de loop van zijn of haar leven te maken met haaruitval. De ernst hiervan is echter zeer verschillend. Zo kan haaruitval een tijdelijk probleem zijn, maar kan het ook resulteren in permanente kaalheid. Indien er sprake is van permanente kaalheid, dan is een haartransplantatie de enige optie om de kaalheid voorgoed te verminderen.

Wat is het resultaat van een haartransplantatie?

2500 grafts

1800 grafts

1100 grafts

1800 grafts

Jarenlang gedacht over een haartransplantatie en nu eindelijk bij Aesthetic Art gedaan. Ik ben echt verrast door de warme, persoonlijke benadering van de professionals, die mij in alle stappen echt geweldig hebben begeleid. Het herstel ging onverwacht snel en ik krijg in mijn omgeving nu alleen maar complimenten over hoe mooi, natuurlijk het er uit ziet en hoe snel het groeit. Je ziet eigenlijk niet eens dat er haren zijn bijgeplant. Niets meer dan lof voor de dames in Valkenburg!

Jan Scheele

Hoe ziet een haartransplantatie bij Aesthetic Art uit?

Wij zijn gespecialiseerd in haartransplantaties voor vrouwen én mannen. Dit betekent dat u altijd bij ons terecht kunt wanneer u kampt met haaruitval, kaalheid, kale plekken of dunner wordend haar. Wij werken uitsluitend via de meest moderne methodes en onze technicians zijn allemaal zeer ervaren en worden continu bijgeschoold. Kortom: u kunt vertrouwen op een kwalitatief resultaat!

Micro FUE Methode

Een haartransplantatie kan door toepassing van diverse methoden uitgevoerd worden. Tegenwoordig zijn de meest toegepaste methoden de FUT- methode en de (micro) FUE- methode. Beide methoden zijn eigenlijk haarstamceltransplantaties, alleen de manier waarop de grafts worden verkregen, verschilt per methode.

Bij Aesthetic Art passen wij enkel de micro FUE- methode toe. Afhankelijk van de grootte van de haartransplantatie wordt dit altijd uitgevoerd door 1 of 2 technicians en 1 arts.

Een micro FUE haartransplantatie houdt in dat er door middel van een zeer fijn hol naaldje een deel van een haarzakje (haarfollikel) vanuit het donorgebied (de zogenaamde haarkrans aan de achter- en zijkant van het hoofd) in het ontvangstgebied (bijv. de haarlijn, inhammen opvullen of een kruin haartransplantatie) geïmplanteerd wordt. Het verkregen weefsel wordt ook wel een graft genoemd en bestaat dus uit een deel van een haarzakje met een of meerdere haartjes.
De hele behandeling vindt plaats onder lokale verdoving, waardoor u nauwelijks ongemak ervaart tijdens de behandeling.

Wij werken met een lokale verdoving,
waardoor de behandeling geheel pijnloos is!

Implanteren

Zowel het verkrijgen van de grafts uit het donorgebied als het implanteren van de grafts in het ontvangstgebied is een zeer nauwkeurig en arbeidsintensief proces en wordt bij Aesthetic Art enkel uitgevoerd door de meest ervaren technicians. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit van de haartransplantatie garanderen en geniet u van een levenslang resultaat.

Na de behandeling ziet u direct resultaat, echter laat het eindresultaat nog zo’n 4 tot 5 maanden op zich wachten. Om er zeker van te zijn dat alles na de behandeling volgens verwachting verloopt vinden er nog enkele telefonische contactmomenten plaats. Negen maanden na de behandeling zien wij u graag terug bij ons in de kliniek om het definitieve resultaat te beoordelen.

Haartransplantatie - Aesthetic Art

Veelgestelde vragen

Plan een vrijblijvend consult

Klik op de onderstaande button om contact op te nemen. Wij ontvangen u graag in onze moderne esthetische kliniek voor een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden en uw wensen te bespreken.