Een levenslang resultaat

Een haartransplantatie is een oplossing met levenslang resultaat. Dit klinkt u waarschijnlijk als muziek in de oren, maar u bent wel benieuwd wat de kosten van een haartransplantatie precies zijn. Dat begrijpen we, dus we vertellen u graag meer over de haartransplantatie kosten wanneer u kiest voor de expertise van Aesthetic Art.

Hoeveel grafts heeft u nodig?

De behandeling bestaat uit het verwijderen van grafts (een deel van een haarzakje met een of enkele haartjes) uit het donorgebied, en het plaatsen ervan in het ontvangstgebied. Afhankelijk van de grootte van het ontvangstgebied, zijn er een bepaald aantal grafts nodig. Dit aantal bepaalt de haartransplantatie kosten.

Haartransplantatie kosten

Onderstaand vindt u alvast een overzicht van de haartransplantatie tarieven die Aesthetic Art hanteert.

600 Grafts

3250

600-900 Grafts

4275

900-1200 Grafts

4925

1200-1400 Grafts

5500

1400-1600 Grafts

6000

1600-1800 Grafts

6450

1800-2000 Grafts

6825

>2000 Grafts

7250

In een vrijblijvend adviesgesprek gaat cosmetisch arts Frederique graag met u in gesprek om te kijken naar de mogelijkheden. Zij zal vervolgens een advies uitbrengen hoeveel grafts nodig zijn voor het door u gewenste resultaat. Dan heeft u ook meteen een beeld van de complete haartransplantatie kosten.

Wat kunt u, naast levenslang resultaat, verwachten van Aesthetic Art?

Een haartransplantatie (bij Aesthetic Art mogelijk voor mannen én voor vrouwen) is een nauwkeurige en arbeidsintensieve behandeling die wordt uitgevoerd door cosmetisch arts Frederique Spauwen en een of twee technicians. Bij Aesthetic Art kunt u rekenen op een zeer deskundige arts en technicians met jarenlange ervaring op het gebied van haartransplantaties. De behandeling is pijnloos door het gebruik van een lokale verdoving.

U kunt de haartransplantatie kosten dus zien als een investering in de toekomst: een gegarandeerd resultaat voor de rest van uw leven!

Haartransplantatie - Aesthetic Art

Plan een vrijblijvende informatie afspraak

Laat u kosteloos informeren over wat we voor u kunnen betekenen. Dit gesprek is gratis en vrijblijvend. Plan een afspraak en maak kennis met cosmetisch arts Frederique Spauwen. Zij vertelt u graag meer over de mogelijkheden en de uiteindelijke haartransplantatie kosten.