Naarmate we ouder worden verandert de huid en neemt de botstructuur en het onderliggend vet in het gezicht af. Hierdoor ontstaan plooien en rimpels die ervoor zorgen dat u een norse en vermoeide uitstraling kunt krijgen. Hetgeen u ziet in de spiegel komt dan niet meer overeen met hoe u zich daadwerkelijk voelt. Een Liquid Facelift is de oplossing. Hiermee krijgt u een natuurlijk ogende frisse en jonge uitstraling terug.

Wat is een Liquid Facelift?

Een Liquid Facelift behandeling is een facelift zonder operatie en littekenweefsel achteraf. Het doel is om het volume en de contouren van uw gezicht te herstellen. De behandeling bestaat uit fillers (Juvéderm) die middels een speciale cosmetische behandeltechniek (MD Codes) worden toegepast. Ze maken het mogelijk om verslapping in het gezicht op en natuurlijk ogende wijze te herstellen en het gezicht als het ware te ‘liften’.

Een Liquid Facelift behandeling concentreert zich namelijk op de oorzaak van rimpels en plooien, en niet direct op het probleemgebied. Hierbij wordt alleen het volume in het gezicht hersteld, dat door het normale verouderingsproces verloren is gegaan. Zo wordt voorkomen dat u een onnatuurlijk ogende uitstraling krijgt.

Een Liquid Facelift behandeling concentreert zich namelijk op de oorzaak van rimpels en plooien, en niet direct op het probleemgebied. Hierbij wordt alleen het volume in het gezicht hersteld, dat door het normale verouderingsproces verloren is gegaan. Zo wordt voorkomen dat u een onnatuurlijk ogende uitstraling krijgt.

Het is een opbouwend proces en hierdoor bestaat een Liquid Facelift veelal uit meerdere sessies. Elke behandeling versterkt hierbij het resultaat van de vorige behandeling(en) waardoor uw gezicht zijn volume en jeugdigheid op een natuurlijk ogende manier terugkrijgt.

Voordelen

Het voordeel van een Liquid Facelift behandeling is dat u vrijwel direct resultaat ziet en dat u alleen mogelijk last heeft van geringe zwelling en/of een blauwe plek.

Ons advies na een Liquid Facelift behandeling

Om de kans op bijwerkingen en/of blauwe plekken na een Liquid Facelift behandeling nog kleiner te maken, adviseren wij het volgende:

  • Na de behandeling heeft de huid rust nodig. Probeer contact met de behandelde gebieden zo veel mogelijk te voorkomen. Contact met de huid geeft een verhoogd risico op zwelling en infectie.
  • Tot 8 uur na de Liquid Facelift behandeling geen make- up en/of crème aanbrengen op de behandelde gebieden.
  • Tot 24 uur na behandeling zoveel mogelijk contact vermijden met behandelde gebied.
  • Tot 24 uur na behandeling geen alcohol nuttigen.
  • Tot 48 uur na behandeling intensieve inspanningen waarbij transpireren en/of roodheid van het gelaat ontstaat vermijden.
  • De eerste week na de Liquid Facelift dient u geen gebruik te maken van een zonnebank, sauna of stoombaden. Ook dienen gezichtsmassages, gebruik van scrub en peelings vermeden te worden.
  • Tot twee weken na behandeling is een bindweefselmassage of een behandeling bij de mondhygiëniste, tandarts of kaakchirurg niet toegestaan.

Resultaat

Na een Liquid Facelift behandeling is er al een direct resultaat zichtbaar, echter duur het gemiddeld 2 tot 4 weken alvorens het optimale resultaat zichtbaar is.

Vanwege de uitgebreidere behandeling is het mogelijk dat er lichte bijwerkingen optreden. Denk hierbij o.a. aan roodheid van de huid, jeuk, (lichte) zwelling, blauwe plekjes op de injectieplekken of gevoeligheid van de huid. De bijwerkingen zullen snel weer verdwenen zijn (gemiddeld binnen enkele uren tot maximaal 5 dagen). Bent u gevoelig voor het krijgen van blauwe plekken, dan is het mogelijk dat u meer en langer last houdt van blauwe plekken.

Vanaf 24 uur na de behandeling is het toegestaan om de huid te camoufleren met make up.

Het resultaat houdt na de eerste behandeling meestal 1,5 – 2 jaar aan en is dus altijd tijdelijk van aard. De duur is afhankelijk van de gebruikte filler. Dit wordt tijdens het consult aangegeven.

Niet iedereen reageert op dezelfde manier op het product, de duurzaamheid wordt sterk individueel bepaald. Heeft u het idee dat van een bepaald product het effect minder lang houdt dan verwacht, bespreek dit dan met uw arts voor een volgende behandeling.

Prijzen

Mini

1750

Medium

2300

Maxi

3050